keskiviikko 29. toukokuuta 2013

YleX suosittelee

YleX:n Uuden musiikin aamu- ja iltavuoron juontajat Juhani Kenttämaa ja Venla Kokkonen poimivat henkilökohtaiset suosikkinsa ohjelmastamme. Tässä tuloksia!

Juhani Kenttämaa suosittelee:


Bad Religion (pe - Saarilava)
Bändi, joka on kuulunut jo 20 vuotta kautta aikojen Top5 parhaisiin bändeihin. Punkkipapat vetävät iästään huolimatta edelleen sitä, mitä parhaiten osaavat: nopeatempoista, tarttuvaa melopunkkia, jossa sana painaa ja meno on taatusti energistä. Bändi on samaa upeaa sarjaa, kuin vaikkapa AC/DC tai Motörhead - samaa kappaletta vuodesta toiseen, mutta homma toimii kuin unelma, eikä kukaan osaa pistää paremmaksi. Taattu bändi nostattamaan yhteislauluun niin teinin kuin vaarinkin!

Danzig (la - Päälava)
Glenn on heavybluesin oppi-isä, jonka neljä ensimmäistä sooloa on herkintä ja hienointa tulkintaa, mitä kukaan missään pimeässä nurkassa on ikinä saanut aikaan. Huhun mukaan miehen ääni on palannut karkumatkoilta takaisin, ja kun kokoonpanossa vaikuttaa vielä vanha Misfits-toveri Doyle, niin klassikkopotpuri sekä Danzigia että vanhaa (oikeaa) Misfitsiä on katettu. Pää räjähtää!

Turbonegro (su - YleX-lava)
Bilerockin norjalaiset mestarit eivät kyykkää, vaikka nokkamiehenä pyöriikin nykyään englesmanni. Uusi levy ja taannoinen klubikeikka antoivat ymmärtää, että porukalla on edelleen homma hanskassa ja hanskat hanurissa. Kovaa tykitystä luvassa ja Euroboyn irtiottavat soolot räjäyttävät suojaamattomat korvat taatusti!

Converge (su - Rumba-lava)
Modernin hardcoren pioneerit näyttävät, miten progressiivista runttausta tehdään. Tämä bändi ei leiki eikä säästele, eikä pidäkään. Virtuositeetti yhdistettynä räjähtävään energiaan ja pelottavan intensiiviseen laulajaan laittaa krapulavedet liikkeelle kaikille tottumattomille. Ihanaa pikapaastoa luvassa musiikin voimin sopivasti festareiden viimeisenä rutistuksena!



Venla Kokkonen suosittelee:


Bastille (Island Stage / perjantai)
YleX:n taajuuksilta tuttua parasta, raikkainta ja tuoreinta elektropoppia briteistä. Tarttuvia biisejä ja karismaattinen, sekä todella hyvä laulaja. Toimii livenä, olen todistanut!

Antero Lindgren (Rumba / lauantai)
Ennen kuin lauantai-illan rajut festari-bailut käynnistyvät, on hyvä kerätä voimia, ja tunnelmoida upean tuoreen kotimaisen tulkitsijan parissa. Antero Lindgren koskettaa, ja syvältä.

Steve Aoki (YleX-Stage / perjantai)
Perjantai-illan kovimmat bailut tapahtuu tämän elektrotaiturin viitoittamalla tiellä. Luvassa hikistä tanssibiittiä ja pehmeää rakkautta.

White Lies (Päälava / sunnuntai)
Brittiläisillä tummanpuhuvilla ”kenkiintuijottelijoilla” on Provinssin päälavalla näytön paikka voittaa yleisö puolelle. White Liesin biisirepertuaariin kuuluu kuitenkin niin kovia helmiä, että tätä bändiä ei kannata missata.

Blur (Päälava / perjantai)
No eihän tätä nyt voi olla näkemättä. Ei vaan voi! Ulos niistä counrty housseista tytöt ja pojat, tämä on puistoelämää, toka biisi on paras!

Glasvegas (YleX-stage / Sunnuntai)
Nämä skotit tarjoavat täydellisen melankolista melodiaa sunnuntaisen festarihaikeuden soundtrackiksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti