tiistai 14. toukokuuta 2013

Em-Lo

Lisää vastaavia pukkaa ulos!
Tämän päivän toisena esiteltävänä tyyppinä innokas Selmun hallituksen jäsen ja Rytmikorjaamon aktiivitalkoolainen Emma-Lotta.
Take it away Em-Lo!


Nimi, syntymäaika ja horoskooppi?
Emma-Lotta Juutilainen. Vuosi oli 1991. Skorpioni tuli täten horroskoopikseni, koska oli kylmä marraskuu.

Toimenkuva Provinssirockissa?
Saarilavan backstage-manager ja Sideshow-vastaava. Tulen siis huitelemaan hyvin paljon Saarilavan taka-alueella ja varmistelemaan, että kaikki pelailee kivasti!

Paras Provinssimuisto?
Huikein Provinssihetki oli, kun vuonna 2010 perjantaiaamuna ahtauduimme tavaroinemme ystäväni Volvoon. Matka Provinssiin alkoi, eikä siitä se huikea fiilis laantunut hetkeksikään viikonlopun aikana! Tai toisena mainisten sen, kun tapasin vuoden 2012 Provinssirockissa sattumalta ystäväni pitissä.

Paras Provinssikeikka / -keikat?
Vuosi 2011 ja se hetki, kun Prison Song- biisin ensimmäiset soinnut kuuluivat lavalta. Silmäni kostuivat onnesta. Toisena voisin mainita vuoden 2010 Pendulumin keikan. Sellaista hurmoksen tunnetta en ole kokenut ennen eläissäni!

Parasta Provinssissa 2013?
Parasta vuoden 2013 Provinssissa on perjantaiyö. En vielä tiedä miksi, mutta siitä on tosi hyvä viba. Tai sitten se kun saan lauantai-aamuna kahvikupin käteen ja pääsen toimittelemaan ystävien kanssa. Oikeastaan koko viikonloppu: huikeaa.

Mitä muuta haluan kertoa itsestäni?
Inhoan tomaattia. Olen koittanut siedättää itseäni sen suhteen, jotta voisin joku päivä sitä ilolla syödä. Vaan ei ole onnistunut. Sen sijaan lapsena ketsuppikuorrutteen sai niin hernekeitto kuin pullakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti