maanantai 6. toukokuuta 2013

Provinssilehti, lisäfiilistelyt

Ylihuomenna 8.5. se Provinssilehti ilmestyy! Kylläpä sitä olikin taas mukava tehdä! Kova kiire ja paljon hommaa, mutta on se silti aina yhtä kiehtovaa. Ja painotuoreen Provinssilehden piteleminen tuntuu omalta vauvalta (tai vaikka kissanpennulta jos niistä tykkää enemmän), josta on mahdottoman ylpeä.

Lehti on taas tuttuun tapaan täynnä mainioita artikkeleita ja käteviä vinkkejä. Uutuutena lehden lopusta löytyy esittelytekstit kaikista Provinssiesiintyjistä! Lisäksi tänä vuonna erityisesti lehden keskiaukeama on tehty festareille mukaan napattavaksi. Siitä löytyy tärkeimmät tiedot juhlimaan saapuville ja se on myös tehty vähän muita sivuja jykevämmästä paperista, niin ei aivan heti repee sitten taskussa.

Kyllä siinä askaretta taas olikin. Provinssilehtiä löytää Sue-lehden jakelupisteistä sekä ympäri Seinäjokea. Ja jos ei jaksa lähteä lehtimettälle, voi aviisin tilata ihan kotia asti verkkokaupan kautta!


P.S. Niin ja semmoinen pikkujuttu vielä että samalla lehden mukana julkistetaan Provinssirockin aikataulu ja loput esiintyjät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti