maanantai 6. toukokuuta 2013

Fälkström

Toimiston köörin esittelyillä jatketaan. Tänään vuoronsa saa Heidi, jolla olisi ollut semmoinenkin kuva, jossa hänellä olisi ollut semmoinen paita, jossa olisi ollut Blurin kuva. Tai vaihtoehtoisesti semmoisia kuvia, joissa Heidi joko juo tai on kovasti krapulassa. Tämä oli kuitenkin kuulemma paras koska on kesä ja kaikkea. Hyväksyttäneen.
Ole hyvä Heidi!


Nimi, syntymäaika ja horoskooppi?
Heidi "Didi", "Daidai", "Fälkström", "Naishaukka" Välkkilä Ilmajoen Kiikerinkylästä. 1984 ja kauris, vaikka jotkin horoskoopit virheellisesti väittäisivät minun olevan syntymäpäiväni perusteella jousimies. En muuten ole.


Toimenkuva ja päävastuut Provinssissa?
Tiedotusassistenttina toimin, eli auttelen tiedottaja-Millaa kaikenlaisissa tiedotus- ja markkinointitehtävissä. Suurimman osan ajasta nörään. Lisäksi vastuullani on median, vieraiden sekä kotimaisten artistien akkreditointi, eli pidän huolta siitä, että he pääsevät minne heidän täytyy ja että
he saavat hommansa hoidettua menestyksekkäästi. Passit ja tiketit on my mind. Yritän myös toisinaan vastailla parhaani mukaan erinäisiin atk-kysymyksiin. Työpisteeni festivaalin aikana on Seuralan check-in -pisteellä, hieman kauempana festivaalihumusta.

Paras Provinssimuisto?
Koko Provinssirock 2005: Mew, Nine Inch Nails, The Mars Volta, The Bravery. Mieletön paketti yhdelle viikonlopulle, joka mullisti musiikillisen valveutuneisuuteni kertaheitolla. Samassa Provinssirockissa tapasin oikeasti ensimmäistä kertaa erään ihmisen, johon olin tutustunut netissä 5 vuotta aiemmin. Mahtava tyyppi, ja edelleen ollaan tekemisissä. Terkkuja Stagille. LOL


Paras Provinssikeikka / -keikat?
Mew, Provinssirock 2005. Syitä voi lukea lisää Provinssilehdestä sivulta 33! Hyvänä kakkosena tulee Justice vuonna 2008. Oli ollut vähä huono meininki alkupäivän, mutta tuolla keikalla unohtui kaikki nillitys. Kaikessa yksinkertaisuudessaan erittäin vaikuttava show. Cross-debyytin ja myöskin tuon keikan aloituskappale Genesis saa edelleen kylmäväreet menemään pitkin selkääni. Mainitaan nyt myös Nine Inch Nails (2005), vaikka en väenpaljouden joukosta juuri mitään nähnytkään. Kuulin ja tunsin kyllä.


Parasta Provinssissa 2013?
Skutsipubi! Siellä sitä ollaan yhtä luonnon ja musiikin kanssa, kun ilta-aurinko tekee ihmisistä kauniita. Minä toki olen muualla koskettelemassa tietokonettani.


Mitä vielä haluaisin kertoa itsestäni?
Osaan kaataa maitoa teehen yhtä taitavasti sekä oikealla että vasemmalla kädellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti