perjantai 17. toukokuuta 2013

Paskanuppu

Perjantain kunniaksi toinenkin esittelyteksti tälle päivää. Vuorossa toimiston tanssivastaava Noora "Paskanuppu" Kumpulainen. Lisänimensä Noora on saanut tontistaan Provinssirockissa. Nimi on periytynyt mm. Paskajonnelta ja Paska-eveltä jne. Ei se nimi ihmistä pahenna.
Mutta asiaan, Noora anna palaa!


Nimi, syntymäaika ja horoskooppi?
Noora Kumpulainen, 1985. Yllätyyyys, minäkin oon skorpioni!

Toimenkuva ja päävastuut Provinssissa?
Massa-hankkeen projektityöntekijä nro 1, osa-alueena yleisöpalvelut. Vastaan myös Provinssirockin ympäristöasioista ja muutamista muista kokonaisuuksista.

Paras Provinssimuisto?
Lämpöinen muisto on mm. vuodelta 2010 kun olin asiakkaana. Vähän sateli sitä paljon puhuttua vettä, mutta kyllä siellä baaripöytien suojassa hyvät bileet oli. Ystävät ja hieno ympäristö sen juhlan tekee, säästä huolimatta.

Paras Provinssikeikka / -keikat?
Viime kesän Renegade Electrostage kutitti kyllä hyvin tuonne kylkiluiden väliin! Harmitti niin vietävästi kun en töiltäni pystynyt mennä joraamaan muiden joukkoon.

Parasta Provinssissa 2013?
Parasta on nauttia ensin hengenravintoa Skutsidiscosta ja sitten nauttia sitä toista ravintoa uudessa Juurella-ravintolassa! Lisäksi parasta tulee jälleen olemaan ne hetket, mitä ei vielä voi ennustaa, mutta joita muistellaan koko seuraava vuosi - siitähän ne festarit on tehty!

Mitä vielä haluaisin kertoa itsestäni?
Tuo minulle pullaa ja olen onnellinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti