torstai 9. toukokuuta 2013

MiniProvinssi 8.5.2013

Osana Seinäkuun yötä järjestetty, pieni mutta mahtava MiniProvinssi sujui täydellisesti Seinäjoen Keskuspuistossa. Sää oli aurinkoinen ja lämmin, väkeä oli paljon liikkeellä, hyvä musiikki soi ja ihmiset hymyilivät. Ihan kuin Provinssirockissa! Ja heti ensimmäisenä vuonna teimme niin yleisöennätyksen kuin anniskelualueen myyntiennätyksenkin. Kiitos siitä kaikille kävijöille! Ja muistakaa, että MiniProvinssista saadulla, ranteessa olevalla rannekkeella saa Provinssisunnuntaihin saakka alennuksia Karmasta sekä Seinäjoen Amarillosta (-10% loppulaskusta). Lisäksi saat Provinssirockin info-pisteeltä yllätyksen ranneketta näyttämällä.

Festarireportaasi alla kuvien muodossa. Lopussa Muista purku! -blogin ensimmäinen purkubloggaus!


  MiniProvinssin Päälava MANNI valmiina lähtöön!


"Kuvausseinämme" ei tahtonut pysyä pystyssä tyynestä säästä huolimatta, joten nuori raksakundi Jokke "Team Ding Dong" Udi pelasti tilanteen nokkelasti asettamalla trukkipiikit painoksi. Kätevää.


  


 Järjestyksenvalvoja Kumpulainen oli valmiina kehoittamaan öykkäreitä kulkemaan kätensä osoittamaan suuntaan. Mutta onneksi ei öykkäreitä MiniProvinssissa näkynyt, vaan kaikki sujui erittäin mallikkaasti.



Info-pisteen pystytystä ja koristelua. Järjestyksenvalvojat sekä talkoovastaava Jouni valvovat toimintaa. Vasemmalla MiniProvinssin tuottaja Johanna.


Petteri ja Jouni pystyttävät telttaa minileirintäalueelle.



Näin hienot rannekkeet MiniProvinssista sai! Muistakaa edut: Provinssisunnuntaihin saakka alennuksia Karmasta sekä Seinäjoen Amarillosta (-10% loppulaskusta). Lisäksi jos ranneke on vielä ranteessasi Provinssirockissa, saat festivaalin info-pisteeltä yllätyksen ranneketta näyttämällä.



Heti MiniProvinssin alettua väkeä alkoi virrata sisään hyvän fiiliksen ja musiikin viekoittelemana. Anniskelualue oli erittäin suosittu vierailukohde, olihan sieltä suora näkyvyys Päälavalle.



 Kikka-Silja kävi saniteettitiloissa ennen esiintymistään.

  Kuvausseinän edessä nähtiin toinen toistaan hölmömpiä poseerauksia.


MUISTA PURKU!

 

Onneksi muistimme purun! Kellon lyötyä iltakahdeksan, alettiin aluetta paketoimaan hyvällä tahdilla. Telttakeppejä kasattiin, lakanaa käärittiin ja tilpehööriä ja kaljaa kannettiin autoon.


Teltan kattokepukat täytyy AINA kasata oikeassa järjestyksessä. Siksi vain A1-tason miehet saivat suorittaa tätä äärimmäistä tarkkuutta vaativaa tehtävää. Talkoovastaava Jouni valvoo.


Vaikka purku on vakavaa työtä, välissä täytyy vähän hupsutella.


Tämäkin on tarkkaa työtä. Ei niitä vepe-aitoja ihan miten sattuu saa kasata.



  Kaikki näytti olevan purettuna ja valmiina lähtöön, kunnes huomasimme jotain jääneen..



Trukkikuski Udi sekä ruotsalaista miesmallia erehdyttävästi muistuttava DJ Herminator pelastivat tämänkin täpärän tilanteen. Missä olisimmekaan ilman heitä? Pulassa, todennäköisesti. Ja jääkaappi olisi yhä Keskuspuistossa.



MiniProvinssi tuli ja meni, kiitos kaikille kävijöille ja duunareille! Kiitokset myös Seinäkuun yö -tapahtumalle.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti