keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Sanna

Vastaavaesittely pt. 777.
Vuorossa Sanna. Olkaahan hyvä!


Nimi, syntymäaika ja horoskooppi?
Sanna Alakoski. Armon vuosi oli -84 ja horoskoopiltani olen tasapainoinen (?!) vaaka.

Toimenkuva Provinssissa?
Vastaan toista vuotta työntekijäruokailun pyörittämisestä.

Paras Provinssimuisto?
Paras Provinssimuisto...hmmm. Näitä on ihan liikaa, mutta yritän tiivistää kaksi parasta. Rammsteinin lavaraksa! Ihmiseen sattui, mutta oli kivaa siitäkin edestä. Muistoksi sain mustelman, jossa oli mustelma. Toinen lämmin muisto liittyy myös raksaan. YleX lavan barrikaadien rakentamiseen. Oli vähän epätasainen maasto ja kerettiin kasata aita jo kohilleen. Sehän vaan kanittaa toisesta päästä kymmeniä senttejä ilmassa. Ei muutako miesvoimin (ja vähän naiskin) "sahaamaan" aitaa tonttiin. Neljä tyyppiä painoksi barrikadin päälle, ja loput heiluttaa niin vimmatusti! :)

Paras Provinssikeikka / -keikat?
Parasta Provinssikeikkaa ei pysty nimeämään. Harrastan sitä, että käyn katsomassa muutaman biisin mahdollisimman monelta bändiltä. Aiheeseen liittyen, eniten harmittaa Pendulumin missaaminen. Kuulin jälkeen päin, että keikka oli ihan jäätävän kova!

Parasta Provinssissa 2013?
Parasta (ja pahinta) tänä vuonna on ehdottomasti säätäminen. Kun on päästään vialla, niin nauttii siitä, että pääsee säätämään ja organisoimaan ja vääntämään asioita, että ne saa toimimaan. Vaikka se harmittaa sillä hetkellä, mutta paras fiilis on, kun joku kauan vääntämä asia loksahtaa kohdilleen. 

Mitä vielä haluaisin kertoa itsestäni?
Ei kannata säikähtää vaikka huudan. Olen kovaääninen, ja siitä on joskus jopa jotain hyötyäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti