maanantai 3. kesäkuuta 2013

Provinssi YleXPopissa 1.6.2013

Provinssirock käväisi Tampereen Keskustorilla YleXPopissa. Päivä sujui rattoisasti ja ilma oli kuin morsian: kuuma ja kaunis. Kojullamme olivat edustettuina myös pikkusisko-festivaalimme Jurassic Rock sekä Turun ylpeys Ruisrock! Vilske kävi, kiitos kaikille kävijöille! Lavalla nähtiin hienoja esiintyjiä, joista kaksi esiintyvät myös Provinssissa, PMMP ja Karri Koira. Alla kuvasatoa.

Ilman Harria ei teltan pystytyksestä olisi tullut  mitään.

Pömpelimme vuorattiin julisteilla ja lakanoilla. Kuvassa Ruisrockin tytöt työn touhussa! Huomatkaa teltan maassa pitävät jykevät painot, jotka saivat kehuja niin tapahtumatuotantofirmoilta kuin kaupungin viranomaisilta.
Lavanedusta oli täynnä innokkaita tyttöjä odottamassa Isac Elliotin keikkaa. Kiljumisesta päätellen meno oli hyvä.

Jurassic Rockin maskotti väsähti päivän aikana. Traagisin näky aikoihin.

Jälleen kerran muistimme purun! Mutta se ei ollutkaan niin helppoa: telttapainomme painoivat niin paljon, ettei niitä saanut kaksi riuskaakaan miestä nostettua auton perälle. Onneksi paikalle lampsi juhlatunnelmissa olleita nuoria miehiä, jotka tarjoutuivat apukäsiksi. Noin vain yhteisvoimin nousi murikka jos toinenkin auton kyytiin. Esimerkillisiä nuorukaisia, kiitos heille avusta! Kyllä äiti olisi ylpeä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti