tiistai 4. kesäkuuta 2013

Essi

Vastaavaesittelyssä vuorossa Essi, jeee!



Nimi, syntymäaika ja horoskooppi?
Väisänen Essi, kesäkuu-1978, kaksonen

Toimenkuva ja päävastuut Provinssin osalta?
Vastuussa YleX- lavan artisticateringista eli huolehdin, että artisti ei ole nälkäinen eikä janoinen. Teen ruoka- ja juomatilaukset ridereiden vaatiman tarpeen mukaan. Ennen festivaalia sisustamme takahuoneina toimivat kontit ja bussit niin kivoiksi kuin mahdollista. Näissä hommissa olen viihtynyt vuodesta 2004
Paras Provinssimuisto?
Tämä ei oikeastaan ole muisto koska en itse muista tästä mitään. Mutta minulle on kerrottu miten melkein yksi vuotias pikku-Essi opetteli kävelemään juurikin tuon pahasti kärvähtäneen Saarilavan edustalla nurmikentällä 2.6.1979 ensimmäisessä Provinssissa. Otin kuulemma jonkun kyljellään makaavan nuoren miehen selästä tukea ja höpötin hänelle omiani. Nuorimies punastui ja kaverinsa naureskelivat. Tämän jälkeen olen ollut festivaalivieraana vuosina -81, -83 ja vuodesta -94 eteenpäin. Duuniin Provinssiin päädyin vissiin vuonna 2000. Ekoina vuosina ompelin kankaita joilla peitettiin monitoritorneja ja miksauskoppeja, maisemoitiin lavan edustaa ja lavan takaosaa. Tuli ommeltua tehdaskoneilla yli 10 kilometriä saumaa/vuosi!

Paras Provinssikeikka / -keikat?
The Cure päälavalla -96. Paras kaikilla aisteilla, upeasti valaistu lava sinisin spotein yötaivasta vasten ja basso niin kovalla että tuntui että rintakehä räjähtää. Lähti limat tehokkaasti liikkeelle, ja tanssijalka myös. Tämän vuoksi joka vuosi kun Provinssin esiintyjiä julkistetaan kainalot hikoo kun jännitän että olisko ne nyt hommannu sen Curen taas..

Parasta Provinssissa 2013?
Se mikä aina Provinssissa eli työryhmä. Paljon paljon ihmisiä, joita näkee vain kerran vuodessa. Hyvin omanlaisensa Provinssihuumori ja pohojalaanen tekemisen meininki!

Mitä muuta haluaisin kertoa itsestäni?
Pidän kissoista, mutta pelkään autonkuljetusrekkoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti