tiistai 2. huhtikuuta 2013

Dyny

Tämä tiistai tuntuu ihan maanantailta. Siksipä toimiston esittely jatkukoon. Tänään vuorossa tuotantopäällikkö Marko "Dyny" Kivelä, siittä vaan!


Nimi, syntymäaika ja horoskooppi?
Marko Kivelä tai DJ Dynamiitti-Make, 1976, skorpioni.

Toimenkuva ja päävastuut Provinssin osalta?
Tuotantopäällikkö.
Vastuulla Provinssin ylöspano, asioiden mahdollistaminen, puitteiden luominen ja festivaalin yleinen sujuvuus. Tärkein asia tämän kaiken onnistumiseksi on parhaiden mahdollisten vastaavien hankkiminen eri osa-alueille. Onneksi siinä ollaan ainakin onnistuttu, tiimi toimii ja palautetta tulee!

Paras Provinssimuisto?
En tiedä onko muisto varsinaisesti paras mutta ainakin mieleenpainuvin. Vuosi 2010 oli ensimmäinen itselleni nykyisellä postilla ja moni asia oli uusi ja ennenkokematon. Tästä ja monesta muustakin syystä aika monta mutkaa tuli vastaan vielä itse festivaalienkin aikana, eikä kevyimpänä kantona kaskessa suinkaan ollut Rammstein kaikkine vaatimuksineen. Pitkän, unettoman, helvetillisen ja todella kiireisen viikonlopun uskomattomien säätöjen jälkeen oli suhteellisen hyvä ja helpottunut olo kun ison R:n stagemanageri vihdoin nosti peukut ylös ja orkesteri nousi lavalle. Kyseisen kaltaista viikonloppua en edes pahimmalle vihamiehelleni toivo mutta vaikeuksien kautta on hieno nousta kohtuulliseen lopputulokseen. Suuri kiitos vieläkin kaikille asioita helpottaneille henkilöille, te kyllä tiedätte keitä te olette. Yksi versio tapahtumista on muuten luettavissa Selmu 20v-lehdestä kirjailija Pesosen toimesta. Itselleni tuli hiki sitä tekstiä lukiessa.
Semmoinen oikeasti kiva muisto on varmaankin ensimmäinen oma soittokeikka Provinssissa 2001. Voi vitsi, että silloin oltiin nuoria, kovia ja varmaan aika huonojakin.

Paras Provinssikeikka / -keikat?
Näitä olis niin monta. Vähän pitää rajoittaa mutta ainakin nämä on pakko mainita: Danzig 1995, Black Sabbath 1998, Blur 1999, Manic Street Preachers 2001, Sara 2002, Queens of the Stone Age ja Audioslave 2003, Kuolleet Intiaanit 2005 ja Justice 2012.
Ja TOP3 missatut keikat täytyy kyllä olla QOTSA ja RATM 2000 ja Tool 2001.

Parasta Provinssissa 2013?
Lauantaidisko! Se on kyllä sellaista, jossa olisi upeeta olla ite mukana parin kaljan pöllyissä. Suomen parhaat DJ:t, Suomen paras festivaali, upee Törnävänsaari ja kaikki kuumat mimmit. Huh.
Ja tietysti Blur, woo-hoo!

Mitä muuta haluaisin kertoa itsestäni?
Maailma olisi parempi paikka ilman internettiä, aikavyöhykkeitä, tyhmiä ihmisiä ja vääriä mielipiteitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti