torstai 4. huhtikuuta 2013

Kaitsu

Provinssin uuden turvatiimin esittely jatkuu ryhmän pomon eli Kai "Kaitsu" Hiltusen esittelyllä.


Nimi, syntymäaika ja horoskooppi?
Kai Hiltunen, 1973 (tiedän, olen vanha) ja kesän lapsi, rapu.

Toimenkuva ja päävastuut Provinssin osalta?
Turvallisuuspäällikkö ja vastuualueena turvallisuus kokonaisuudessaan. 

Paras Provinssimuisto?
Olen ollut yhden ainoan kerran asiakkaana Provinssissa ja vuosi oli 2001, jolloin olin talkoojärkkärinä hommissa Saarilavalla. Kokonaisuudessaan se vierailu oli mieleenpainuva positiivisessa mielessä, mutta yksi tilanne on jäänyt erityisesti mieleen. Olin lavan edessä järkkärinä ja totta kai tuijotin yleisöä silmä kovana. Jossain vaiheessa kiinnitin sitten huomiota lavan edessä olleeseen poikaan, joka tuijotti pääni yli suoraan lavalle. Tämä herätti huomioni siksi, kun artisti oli toisella puolella lavaa, niin aloin ihmettelemään mikä oli tuijotuksen syynä. Kun poika huomasi, että katson häntä, hän sanoi jotain, mutta en kuullut. Muutaman kerran poika yritti saada viestiä välitettyä onnistumatta siinä, kunnes lopulta huusi, että katso taaksesi. Vilkaisin lavalle ja juuri siinä minun kohdalla oli joku asiakkaistamme hyppimässä iloisesti esiintyjien joukossa. Totta kai iski pieni kauhu päälle, että mistä tuo on tuonne päässyt ja MIKSI EN OLE HUOMANNUT MITÄÄN?!? Yritin napata tyyppiä nilkasta kiinni, mutta sepä kirmasikin lavan taakse ja eikun Hiltunen perään. Backstagelta löysin sitten hämmentyneen järkkärin, joka sai sanottua, että tuosta se tuli ja sinne se menikin osoittaen kohdallaan olevaa aitapätkää...

Paras Provinssikeikka / -keikat?
Paras keikka omalla kohdalla oli juuri silloin 2001 Limp Bizkit, jota olin odottanut jo kauan. Oikeastaan rehellisesti sanottuna se oli syy myös siihen, miksi eksyin töihin Provinssiin juuri kyseisenä vuotena. 

Parasta Provinssissa 2013?
Omalla kohdalla bändit ovat hieman menettäneet merkitystään, kun työn kuva on muuttunut enemmän ja enemmän vastuulliseksi tapahtumasta riippumatta. Työn ohessa ehtii harvoin katsomaan esiintyjiä, mikä on sinällään harmi. Provinssin 2013 osalta olen nyt havainnut ilokseni, että meillä on aivan loistava ryhmä rakentamassa tapahtumaa ja uskon, että saamme tehtyä siitä sellaisen Provinssin, jossa viihtyy sekä asiakkaat että työntekijätkin. Ja yksi seikka, mitä itse arvostan suuresti on se, että minut on hyväksytty "ulkopuolisena" työryhmään mukaan ilman pitkiä hampaita.

Mitä vielä haluaisin kertoa itsestäni?
Eipä minussa nyt mitään ihmeellistä kerrottavaa ole, tavallinen kaduntallaaja joka tykkää tatuoinneista ja on koiraihminen henkeen ja vereen eikä osaa tehdä mitään oikeita töitä, niin on sen vuoksi erikoistunut turvallisuuteen liittyviin asioihin. Joskus minusta on käytetty nimitystä elämäntapasekuriitti. En kyllä tiedä miksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti