perjantai 5. huhtikuuta 2013

Lissu

Esittelyvuorossa toimiston talouspäällikkö Lissu Vaivila. Lissu, anna palaa!


Nimi, syntymävuosi ja horoskooppi?
Lissu Vaivila, 1974, rapu

Toimenkuva ja päävastuut Provinssin osalta?
Raha, liput, paperit. Rakastan mappeja. Voi kun minulla olisi niitä lisää. Taidampa käydä hakemassa.

Paras Provinssimuisto?
Vaikea valita parasta.. mutta ensimmäinen on vahvana mielessä. Oli vuosi 1999, ja olin ensimmäistä kertaa töissä Provinsissa. Työpisteenä oli paitamyynti, toimin siinä vastaavana. Juoksentelin ympäriinsä, kiipesin auringonpaisteessa paitamyynnin tiskin yli ja takaisin, siirtelin laatikoita, täyttelin papereita, vastailin kysymyksiin, ja kuuntelin  soundchekiä.. Tunsin, että olin mukana tekemässä jotain tärkeää. Kaikilla oli hyvä ja odottava mieli, työntekijöillä ja asiakkailla. Tuon kesän jäljiltä Suede, Manic Street Preachers ja Blur tuovat vieläkin mieleeni sen ekan jännän fiiliksen. Työtehtävät ovat vuosien varrella muuttuneet, mutta fiilis on jäänyt, se löytyy aina viimeistään Törnävälle muuton aikana. Olen mukana tekemässä jotain tärkeää ja mukavaa.

Paras Provinssikeikka / -keikat?
Foo Fighters vuonna 2008. Olin silloin äitiysvapaalla ja ensimmäistä kertaa pitkään aikaan Provinssissa asiakkaana. Kyllä jännitti.. Oli erikoista olla vapaalla aidan "sillä" puolella, ja miettimättä mitä kaikkea pitikään tehdä ja juosta. Seison pääkentällä odottamassa keikan alkua, koko kenttä odotti, fiilis oli erikoisen kiva koko yleisöllä - joka puolella näkyi vain hymyjä. Olin odottanut bändin näkemistä kauan, ja pelkäsin vähän pettymystä suurien odotusten vuoksi. Mutta ei, huh huh, keikka alkoi ja olihan se hyvä. Grohl sanoi, että joskus tuntuu kuin soittaisi jonkun takapihalla bileissä, ja sitä se juuri oli, reilusti yli 20 000 Ihmistä, meidän kaikkien yhteisellä takapihalla, hyvissä bileissä.

Parasta Provinssissa 2013?
Ihmiset. Se hetki, kun portit avataan, ja yleisö saapuu. Yritän aina päästä näkemään sen.Odotan lisäksi kovasti uusia ravintoloita, tänä vuonna on tarjolla entistä enemmän paikallista ruokaa ja viihtyisiä paikkoja.

Mitä vielä haluaisin kertoa itsestäni?
Huonona päivänä tämä pelastaa paljon. http://www.youtube.com/watch?v=iJb7cBfrxboJa tämä. http://www.youtube.com/watch?v=V1bFr2SWP1I

2 kommenttia:

  1. Hyvä Lissu!Mahtavaa et saat tehdä duunia mistä tykkäät!t. veikka

    VastaaPoista
  2. Ihana "haastattelu"! :) Ja vielä lemppari biisini Janis Joplinilta!

    Emsofia

    VastaaPoista