torstai 28. maaliskuuta 2013

Sini

Tällä kertaa esittelyssä Päälavan artisticateringin Sini Rauhala. Sini, vamos!


Nimi, syntymäaika ja horoskooppi?
 Sini Rauhala. 1980– rokkivuosi. Kalat.

Toimenkuva ja päävastuut Provinssin osalta?
 Provinssirockin Päälavan catering. Vastuulla ennen tapahtumaa kaikkien catering-tilausten yhteenveto ja koordinointi tukkuun, Alkoon ja panimolle. Backstage-alueen rakennus pientavaran osalta ja somistus. Tapahtuma-aikana bändien catering ja hospitality palvelut (riderien toteutus taikatempulla). Sisältää siis pukuhuoneet, artistien ruokailut (aamupalat, lounaat, illalliset), pukuhuonetarjoilut, pesulapalveluiden järjestäminen, backstage-alueen kyltitys, lehdistörekan tarjoilut, backstage-runnerin ohjeistaminen, tilausruuat, artistien lisätilaukset, lavajuomat, juomat FOH:ille, päätösklubin artistien tarjoilut. Lisäksi taiomme synttärikakkuja, samppanjatarjoiluja, lehdistötilaisuuksien tarjoiluja. 
You name it and we will make it happen!

Paras Provinssimuisto?
 Bändien kiitokset hyvin hoidetusta työstä on aina mahtavia muistoja, mutta Provinssi 2012 sunnuntai-illan purku on jäänyt mieleen. Backstagekontit ja ME-autot ovat usein ne ensimmäiset, mitä Provinssialueelta maanantaina lähtee. Tarkoittaa siis sitä, että cateringhenkilöstö ei lähde päätösbileisiin vaan purkaa sunnuntai-maanantaiyön ja sitten aamun tullen korkkaa sen ansaitun siiderin tai nukahtaa johonkin läheiselle sohvalle. Viime vuosi oli kuitenkin poikkeus. Poikaystäväni työskenteli Ylex-teltassa osana Ilosaaresta lainattua työryhmää. Heillä hommat olivat purkissa siinä vaiheessa kun meillä vasta aloitettiin. Paras hetki oli kun hän ilmestyi meidän tontille ryhmän kanssa ja kysyi: ”Voidaanko me jotenkin auttaa?”. Normaalin 6 tunnin roudauksen sijaan pukuhuoneet olivat kaikki tyhjiä puolessa tunnissa. Se on ollut kaikkien aikojen paras kädenojennus ikinä. Pieni juttu, mutta väsyneille ihmisille ihan superia.

Paras Provinssikeikka / -keikat?
HIM olisko 2004 vuonna, koko festarikansa oli pakkautunut Päälavan kentälle. Kiersin keikan alkaessa koko festivaalialueen ja joka puolella oli ihan autiota. Katsoin keikan alkamisen bonttonisillalta ja koko kentällinen yleisöä räjähti huutamaan kun HIM aloitti. Se oli ehkä ensimmäinen hetki minulle kun tajusin miksi haluan tehdä Ihmisten Juhlaa.
Rammstein, koska fanitan. Aivan mahtava bändi ja odotettu keikka.  Osittain myös sen takia jäi mieleen koska tuotanto oli astetta vaikeampi :)
Snow Patrolin sain katsoa keikan lavan sivuosasta. Uskomaton fiilis. Ihania, koskettavia biisejä, jotka liittyy omaan elämään. Itku tuli Run-biisin aikana.

Parasta Provinssissa 2013?
Työryhmä! Ehdottomasti. Provinssin ydintiimi toimistolla on ihan mahtavaa porukkaa ja se on vähän kuin kotiin tulisi kun tulee rokkityömaalle. Siellä tapaa ihmisiä, joista osaa näkee vain siellä. Sitä odottaa joka vuosi, mutta tänä vuonna ehkä vielä enemmän koska meillä on hitsautunut omakin tiimi tosi hyvin yhteen ja ollaan löydetty loistotyyppejä remmiin.

Mitä muuta haluaisin kertoa itsestäni?
Olen tehnyt Provinssia kymmenen vuotta ja toiminut siellä erilaisissa työtehtävissä. Provinssi on minulle sellainen kesän aloitus, että ilman sitä mikään ei kesässä tunnu miltään. Provinssista olen saanut ihan mahtavia ystäviä ja mikä parasta löytänyt myös loistomiehen vierelleni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti