perjantai 18. tammikuuta 2013

Provinssirock Matkamessuilla, osa 1


Terveisiä Matkamessuilta Helsingin Messukeskuksesta! Me, eli Milla ja Heidi, olemme jälleen saattamassa Ihmisten Juhlan ilosanomaa matkasuunnitelmia tekevälle kansalle. Olemme osa KOMIA-osastoa, joka kokoaa Seinäjoen kaupunkiseudun tapahtumat yhteisen sinisen sateenvarjon alle. Vierailemalla osastollamme voit voittaa lippuja Seinäjoen seudun kesätapahtumiin ja tietenkin Provinssirockiin! Tänä viikonloppuna on myös voimassa messutarjous, eli kolmen päivän festarilippu lähtee farkkuliivin plakkariin nyt 115 € hintaan. Osastomme osoite on 6k88. Älkää kysykö missä päin se on, sillä minä en tiedä. Olen pariin otteeseen poistunut osastoltamme ja joka kerta eksynyt paluumatkalla.


6k88
 KOMIA-osastolla on myös Tangomarkkinat edustettuina, minkä ansiosta välittömässä läheisyydessämme pyörii kuninkaallisia, tangokuninkaallisia! Tiedän muuten kertoa, että vuoden 2010 tangokuningas, Ilmajoen mies Marko Maunuksela on vallan lupsakka seuramies ja että hänellä on tänään myös syntymäpäivä. Onnittelut Marko! Tällä hetkellä taitaa soida "Hervannan salaisuus" -kappale. Pian esiintyy Terhi Matikainen. 


Marko Maunukselalla on valkoinen puhelin.
 Messuillahan on jaossa aina kaikenlaista lippulappua ja muuta yleishyödyllistä tarviketta. Uskon, että monille asiakkaille ne ovat pääsyy koko messuille osallistumiseen. Kovaa kamaa tänä vuonna ovat olleet perinteisesti Komia-pinssit sekä tietenkin lyijytäytekynät, jotka eivät ole edes jakotavaraa. Kynätkin ovat niin rumia, etten tiedä miksi niitä kukaan haluaisi mukaansa ottaa. Uutuustuotteena on Komia-lakritsipastillit, jotka kahmittiin loppuun ennätysajassa.

Ei ole!
 Raportoimme Matkamessuilta pitkin viikonloppua. Luvassa mm. yhteiskuvia maskottien kanssa, jännittäviä kertomuksia eri messuosastoilta sekä havaintoja ihmisten messukäyttäytymisestä. Stay tuned!

- hv

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti