lauantai 12. tammikuuta 2013

Eurosonic

Terveisiä Hollannista maailman parhaalta showcase-festivaalilta. Eurosonic on uskomaton kokemus kaikille musadiggareille. Kaupunki täynnä venueita, joissa tarjolla toinen toistaan parempia akteja. Näillä reissuilla kaksi avainsanaa ovat priorisointi ja logistiikka.
Laajasta festivaaliohjelmasta mieluisimpina akteina omaan haaviin ovat jääneet parhaiden kotimaisten kuten Disco Ensemble, Siinai, Pertti Kurikan Nimipäivät ja Rubik lisäksi ainakin seuraavat: Jake Bugg, Royal Concept, Villagers, Temples, Iiris, C2C, Ewert and the Two Dragons ja Foxes.
Provinssiväestä tänä vuonna paikalla ovat toiminnanjohtaja Pihlajamäki, promoottori Koivisto, hallituksen jäsen tohtori Rumpunen ja tuotantopäällikkö Kivelä.


Toiminnanjohtaja-tason tapaaminen. Selmun Harri ja Joensuun Popmuusikkojen Markku.


Rubik esiintyi Grand Theatressa perjantai-iltana. Sen verran voi sanoa, että voi pojat - toimii.



Toiminnanjohtaja Pihlajamäki suosikkipuuhissaan - kuvaamassa kulunohjaus- eli vepe-aitaa. Toinen tykkää äidistä, toinen aidoista.



Provinssirock ja Ilosaarirock yhteistuumin poimimassa ohjelmasta omia suosikkejaan tarkastettavaksi. Kuvasta näkee, kumpi osasi keskittyä olennaiseen.



Eurosonicissa oli siis Suomi-vuosi. Nämä upeat aktit oli mukana.

Tänään vielä retkueemme suunnistaa Amsterdamin Melkwegiin näkemään Siinain ohella myös Holy Mountainin, Templesin, Baby Gurun ja DJ Fitzin. Pidetään peukkuja, että koko ryhmä selviää myös kotiin asti.

MK

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti